Korv med brod

Mat & recept

Mer indiskt i Stockholm

Indisk matfest på hotell i Stockholm – detta vill du inte missa.

Läste ni vårt inlägg om hur Indien är mer än bara bollywood? Om inte, hittar du det här. Där skriver vi om Indisk mat och hur Indien inte har fått tillräckligt med credd för att de faktiskt är ett riktigt kulturland vad gäller mat. Och så är det verkligen.

Detta gör ju också att vi som älskar Indisk mat, blir extra glada över att läsa denna nyheten. Det är nämligen så att det ska hållas en Indisk matfestival på Sheratons hotell i Stockholm. Så här står det:

Det vankas Indisk matfestival på Sheraton Stockholm Hotel! Anurudh Khanna, prisbelönt kock från systerhotellet, Westin Pune, Koregaon Park i Indien kommer till Stockholm under en dryg vecka i slutet av maj och ansluter till köksteamet på Sheraton Stockholm. Det här blir verkligen en härlig matupplevelse för både Stockholmare och hotellgäster.

Kocken i fråga är uppvuxen i Dehli och brinner för modern indisk matlagning. Han kombinerar mycket kryddor på ett eget och kulinariskt vis och det kommer helt klart att bli en smakupplevelse utan dess like. På menyn kommer du under veckan kunna smaka på bland annat klassiker tom Tikka Masala men även lite mer avancerade saker som grillad färskost med indiska kryddor och Gosht Roganjosh.

Detta är perfekt för alla de som älskar mat och speciellt då Indisk mat. Har du möjlighet att ta dig dit nu i veckan är det ett måste. Du kommer att njuta utan dess lika. Om du inte har möjlighet eller tid att besöka Sheraton hittar du Anurudh Khanna på Westin Pune Koreagon – i just Indien – så det blir en lång resa om du missar honom.

Goa, Indien

Dehli, Indien