Korv med brod

Mat & recept

Lättlagat men gott

När det kommer till mat så kan det vara helt fantastiskt att stå timtals i köket för att få ihop den där perfekta grytan. Men, det kan även vissa dagar bara vara så fantastiskt att sno ihop något gott på nästan under minuten. För dessa dagar kan det vara bra att ha ett bra utbud av ingredienser hemma så det är enklare att sno ihop något.

Bra att ha hemma

Helst av allt vill man ha en Linas matkasse som dagligen kommer hem til len när man kommit hem från jobbet. Alternativt att man var extremt rik och kunde äta ute varje dag då man inte orkade sno ihop en kronärtskockssoppa. Men, så är inte fallet och därav gäller det att safea upp med ett bra skafferi som kan få matådran att pulsera lite även när tröttheten faller på. Det bra med att ha ett fullt skafferi är att dina varor håller länge. Så är det inte när det kommer till frysen. Så, till skafferiet kan det vara bra att veta att det alltid finns, pasta, ris, pesto, vetemjöl, hårt bröd, socker, kaffe, te, bullgur, linser, flingor, nötter, kakao. Och sedan är det alltid skön att bunkra upp med bra konservburkar i form av tonfisk, och krossade tomater.

Så, vad kan du laga av detta? Jo, varför inte svänga ihop en smaskig pestopasta? Mat som alltid fungerar. Annars om du vill dra åt det lite mer nyttiga hållet så välj tonfisk och bullgur så behöver du bara köpa en färdig så. Smaklig måltid.